zero_vibes_antivibration_board_ontkoppelings_plateau_apparatuur

ØVIBES

De perfecte ontkoppeling voor uw

Draaitafel - Luidspreker - Versterker - DAC - Pre-amp

ØVIBES (spreek uit als Zero Vibes) maakt een einde aan ongewenste vibraties in uw kostbare High End apparatuur. ØVIBES is de perfecte ontkoppeling dankzij een meervoudige opbouw van de beste anti resonantie producten.

Met ØVIBES voorkomt u op twee manieren resonanties. Trillingen uit de vloer naar uw apparatuur. ØVIBES ontkoppeld uw draaitafel en verminderd de  frequenties die rumble veroorzaken vanuit uw  vloer. Bij gebruik onder uw luidsprekers gaat alle trillings-energie van uw luidsprekerkast in de demping van ØVIBES. De energie van uw luidspreker komt zo niet rechtstreeks in de vloer terecht. De poten onder ØVIBES voorkomen een directe gesloten hoek met uw luidsprekerkast. Door de ontkoppeling creëert u een strakkere laag weergave en vermindert u het “boem” effect.  Uw buizenversterker staat trillingsvrij. Ongewenste trillingen komen zo niet in de buizen terecht. Ongewenste resonanties in buizen veroorzaken vervorming. Met ØVIBES is uw buizenversterker optimaal ontkoppeld. Ook andere apparatuur plaatst u op de ØVIBES. Uw geluidsweergave wordt sterkt verbeterd. Strakker laag, beter mid en hoog, meer scheiding van het geluidsbeeld.

 

De opbouw van ØVIBES
Op de vloer staat eerst een rubberen schijf onder de RVS schijf. In de RVS poten zitten rubberen dempers vrij van de buiten randen. Op deze rubberen dempers ligt de base plate van akoestisch dood materiaal. Op de base plate bevinden zich 5 antitrillingsdempers. Op deze dempers ligt de bodem van de ontkoppelings-unit. De zwarte doos is gemaakt van Corian in Deep Nocturne zwart. Dit exclusieve materiaal van Dupont beschikt over excellente akoestische eigenschappen. In de zwarte doos bevinden zeer meerdere lagen absorptie materialen die van ultra laag tot mid laag trillingen omzetten in warmte. De constructie kan met gemak de zwaarste audio apparatuur aan (raadpleeg de documentatie voor de belasting).

ØVIBES is een Nederlands product ontwikkeld door Villa ProCtrl.
Vele metingen op divers locaties met verschillende geluidsapparatuur en testen met vele soorten dempingsmaterialen en technieken hebben geleid tot de ultieme ØVIBES. Verkrijgbaar in de standaard maat 450mm x 500mm. Ook voor u op maat gemaakt leverbaar. Opbouw in Corian Deep Nocturne zwart. Base plate in diverse gespoten kleuren leverbaar.
Uw ØVIBES wordt gemonteerd plug & play geleverd. Vanuit de doos direct onder uw kostbare apparatuur.