U kiest voor een spreekgestoelte met Acryl Finish

Standaard Acryl

Door te kiezen voor acryl heeft u een aantal keuzes in de uitvoering.
Standaard wordt uw spreekgestoelte geleverd in de uitvoering zoals afgebeeld op deze website. U kunt in een aantal gevallen, indien gewenst, kiezen voor een andere kleur Acryl. Neem voor de mogelijkheden contact op met de adviseurs van Villa ProCtrl. U vindt de contactgegevens onderaan deze pagina.

Dual Satin Helder

De spreekgestoelten modellen i-NoxZ,  i-NoxZ Premium, i-NoxZ Infinity en Space Executive worden standaard geleverd in Dual Satin helder. Dit materiaal laat wel licht door maar geeft voldoende privacy, u ziet alleen contouren.

Gekleurd Acryl

Eventueel is het mogelijk om een acryl spreekgestoelte te leveren in een door en door gekleurd acryl. U mag ook kiezen voor een transparant of half transparant acryl in kleur. Er zijn vele mogelijkheden.

Acryl met RGB LED aanlichting

Het spreekgestoelte Space MC RGB wordt geleverd met acryl LED panelen. Dit acryl heeft een oppervlakte bewerking gehad waardoor het licht afgeeft. Dit LED licht wordt op de dikte kant van het acryl met 3 kleuren LED (rood, blauw en groen) aangelicht. Zie onderstaande video voor het effect.