Veel gestelde vragen

Kan ik vertrouwen op de veiligheid van mijn spreekgestoelte?
Absoluut. Onze spreekgestoeltes voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. De elektrische installatie wordt volledig gekeurd volgens de NEN 3140-norm door een gecertificeerde keurmeester. Daarnaast besteden we veel aandacht aan stabiliteit en het voorkomen van scherpe randen, omdat uw veiligheid onze prioriteit is.

Is het mogelijk om mijn eigen kleur en afwerking te kiezen?
In de meeste gevallen wel. U heeft vaak de vrijheid om uw gewenste kleur en afwerking te kiezen. Metalen spreekgestoelten kunnen bijvoorbeeld in elke gewenste kleur worden uitgevoerd. Bij houten modellen heeft u ook opties, zoals een HPL afwerking of een echt houten fineer afwerking. Zie hier de kleur opties

Verzorgt u ook de installatie van spreekgestoelten op locatie?
In de meeste gevallen is dit niet nodig, omdat onze spreekgestoelten plug & play worden geleverd. U hoeft het spreekgestoelte enkel uit te pakken en op de gewenste locatie te plaatsen. Eventuele verbindingen, zoals die voor een microfoon of stroomaansluiting, zijn eenvoudig zelf te maken.

Heeft u ook 3D CAD-modellen die ik kan gebruiken in mijn eigen ontwerpen?
Ja, we hebben veel modellen beschikbaar in het SketchUp Warehouse en kunnen op aanvraag een 3D-model leveren in elk gewenst formaat, zoals IGS, STP, DXF, DWG, OBJ, enz.

Kunt u wereldwijd leveren?
Zeker! We leveren uw spreekgestoelte waar u maar wilt, wereldwijd. Door onze jarenlange ervaring hebben we de nodige expertise opgebouwd om overal ter wereld te kunnen leveren. We houden daarbij rekening met lokale vereisten, zoals stroomvoorzieningen en gebruikte stekkers, om een probleemloze aflevering te garanderen.

Kunt u ook bijpassende meubels ontwerpen en leveren?
Ja, we leveren regelmatig speciale bijpassende tafels voor bijvoorbeeld een glas water of een meubel voor een laptop. We kunnen dit zelf uitvoeren of samenwerken met een van onze partners.

Kan ik mijn eigen merk microfoon gebruiken?
Absoluut, dat kan! U kunt uw eigen microfoon gebruiken die past bij uw huidige audiosysteem. We werken samen met alle grote en bekende fabrikanten om ervoor te zorgen dat er altijd een geschikte oplossing beschikbaar is voor uw wensen.

Ik wil mijn laptop of tablet gebruiken op het spreekgestoelte. Is dat mogelijk?
Zeker! Bijna elk model spreekgestoelte in ons assortiment kan worden uitgerust met een stroomaansluiting, videoaansluiting en data-aansluiting. Deze aansluitingen worden discreet geïntegreerd in het spreekgestoelte, waardoor u alleen nog maar de verbindingen hoeft te maken.

Kan het spreekgestoelte worden ingesteld op verschillende hoogtes?
Absoluut. We hebben verschillende modellen beschikbaar waarbij u het werk- of leesvlak traploos kunt aanpassen aan de gewenste hoogte.

Biedt u ook spreekgestoeltes aan die geschikt zijn voor rolstoelgebruikers?
Jazeker, we hebben speciaal ontworpen spreekgestoeltes die perfect geschikt zijn voor rolstoelgebruikers.

Kan ik een op maat gemaakt spreekgestoelte of presentatiemeubel laten ontwerpen?
Zeker, onze ontwerp- en engineeringsafdeling kan uw ideeën vertalen naar een realiseerbaar productiemodel.

Ik wil graag elektronica integreren, zoals een meekijkscherm of een Crestron Control panel. Is dat mogelijk?
Absoluut, dat behoort zelfs tot onze specialiteiten. Samen met u kunnen we oplossingen bedenken en realiseren die voldoen aan uw specifieke wensen, inclusief het inbouwen en aansluiten van schermen, HDMI-extenders, computers, controlepanelen, en meer. Onze expertise strekt zich uit tot het volledig integreren en testen van de elektronica.”

Kunt u ons adviseren over welk spreekgestoelte het beste bij ons past?
Ja, naast onze verkoopadviseurs kunnen we u ook ondersteunen door bijvoorbeeld virtueel uw gekozen spreekgestoelte en kleuren in uw ruimte te plaatsen. Indien gewenst kunnen we u ook in contact brengen met een (binnenhuis)architect om samen de juiste keuzes te maken voor het spreekgestoelte, de afwerking en kleuren.

Kunt u ons ook adviseren over de integratie van het spreekgestoelte in ons systeem en welke microfoon wij nodig hebben?
Absoluut, met onze uitgebreide kennis en expertise in audio- en visuele systemen kunnen we altijd een passende oplossing bieden voor elke situatie.”

Ik heb een voorkeur voor een bepaalde leverancier. Is dat een probleem?
Nee, wij werken vaak samen met dealers of AV-integrators. Samen met u en uw leverancier zorgen we voor de beste aflever- en plaatsingscondities, inclusief de gewenste opties.

Hoe lang gaat een spreekgestoelte mee?
Wij besteden veel aandacht aan de kwaliteit en duurzaamheid van uw spreekgestoelte. Constructietechnisch kan een spreekgestoelte jaren meegaan, afhankelijk van factoren zoals de omgeving, materiaalkeuze en onderhoud. Voor omgevingen met veel slijtage, zoals klaslokalen of conferentiecentra, kunnen we maatregelen treffen om de levensduur te verlengen. Het gebruik van een hoes of flightcase wordt ook aanbevolen om het spreekgestoelte in goede conditie te houden.

Waarom staan er geen prijzen bij uw producten?
Onze spreekgestoeltes worden op maat en met de hand gemaakt voor elke klant. Het tonen van vaste prijzen zou daarom geen accuraat beeld geven, aangezien elke klant unieke wensen heeft die de uiteindelijke prijs bepalen. U ontvangt altijd een offerte op maat, waarbij we rekening houden met uw specifieke eisen en wensen.