Opties-spreekgestoelten

Microfoons en opties
Voor een effectieve lezing of presentatie is het cruciaal dat uw stem helder en duidelijk te horen is voor uw publiek. Dit vereist niet alleen goede akoestiek en geluidsinstallatie, maar ook de juiste keuze van microfoon en shockmount op het spreekgestoelte. Met onze expertise zorgen wij ervoor dat alles perfect wordt afgestemd, zodat u uw boodschap met vertrouwen kunt overbrengen.

simp-spreekgestoelte met mx412 en mx419

Zwanenhals
Ons standaardmodel, de MX412C, heeft een lengte van 12″ (30.5 cm), maar soms is meer lengte gewenst, en dan kiezen we voor de MX418C met een lengte van 18″ (45.70 cm). Beide zwanenhalsmicrofoons hebben twee buigbare delen, waardoor de microfoon eenvoudig kan worden ingesteld voor verschillende sprekers. Dankzij de richtingsgevoeligheid van de microfoon wordt de spreker luid en duidelijk verstaanbaar, terwijl omgevingsgeluiden worden onderdrukt.
( Bezoek de site van Shure hier voor meer technische informatie )

spreekgestoelte-zensyation-met-shure-a400sm

Shockmount shure A400SM
Een veelgebruikte keuze in ons assortiment is de Shure A400SM shockmount. Dit ingenieuze ontwerp omvat een rubberen houder met een ingebouwde optie voor een XLR microfoon aansluiting. Met deze shock mount wordt hinderlijke “rumble” effectief voorkomen. De ophanging is speciaal ontworpen om eventuele contactgeluiden te isoleren, zoals bijvoorbeeld het trommelen van een spreker op het spreekgestoelte. Meer info vindt u hier op de Shure website

spreekgestoelte Simp met Audio-technica at8646Q Shockmount

Audio Technica AT8646Q
De elegante AT8646Q shockmount in een platte uitvoering is perfect geschikt voor spreekgestoelten met beperkte inbouwdiepte. Deze uitvoering kenmerkt zich door een microfoonaansluiting gemonteerd op een absorberende rubberen behuizing. (Afgebeeld met een Shure MX412 zwanenhals en microfoon)
kijk voor meer technische details op de website van Audio-Technica hier

Verlichting
Verlichting is cruciaal, vooral in donkere ruimtes of in kamers met verschillende sfeerverlichtingen. Het is essentieel dat de spreker zijn presentatie goed kan zien zonder last te hebben van verblinding. Villa ProCtrl heeft speciale LED verlichtings ontwerpen ontwikkeld die ervoor zorgen dat uw presentatie altijd helder en duidelijk verlicht wordt, zonder vervelende lichtverspreiding.

 

spreekgestoelte LED leeslamp met control panel

VP LED leeslamp
Met een doordachte benadering voor het gebruik bij spreekgestoeltes, is deze verlichting speciaal ontworpen. De hoek en lichtintensiteit zijn perfect afgestemd op het verlichten van uw presentatie. Het lampje is moeiteloos afneembaar en het montagepaneel bevat tevens een handige aan- en uitknop. Een speciale voeding garandeert de stroomtoevoer naar het lampje, zodat u zich kunt concentreren op uw boodschap zonder gedoe met verlichting.

Glashouders
De keel smeren is bij een presentatie geen overbodige luxe we hebben dan ook  voor elk spreekgestoelte een passende glashouder ontwikkeld. De glashouder zorgt ervoor dat een glas of beker altijd stevig en rechtop op het spreekgestoelte staat ongeacht de hoek van het leesvlak

spreekgestoelte simp met glashouder

VP Glashouder Spreekgestoelte Simp

Hier ziet u een van onze exclusieve glashouders, speciaal ontworpen voor het elegante spreekgestoelte Simp. Wat deze glashouder uniek maakt, is dat deze aan beide zijden van het spreekgestoelte kan worden bevestigd.

Leesplateau
Op een spreekgestoelte met een vlak werkvlak bieden wij de perfecte oplossing: ons speciaal ontworpen Leesplateau. Dit slimme ontwerp maakt het eenvoudig om uw presentatie te lezen en papieren of een tablet neer te leggen. Zo kunt u zich volledig concentreren op uw toespraak zonder afleiding.

spreekgestoelte Ztature met leesplateau

Hier het  afneembare leesplateau voor het Ztature spreekgestoelte. Met een  hoek van 10 graden zorgt dit leesplankje voor een comfortabele leeshouding. Bovendien is het voorzien van een stijlvolle RVS papierstop, waardoor uw documenten en of tablet netjes op hun plaats blijven tijdens uw presentatie.

Logobord
Ons logo-bord voldoet aan de behoefte om flexibele logo’s te kunnen gebruiken of om de naam of het bedrijfslogo van de spreker weer te geven. Gemaakt van hoogwaardig RVS met een elegante acryl voorkant, biedt dit bord de perfecte presentatie. Het A4-formaat logo kan moeiteloos achter de acryl frontplaat worden geschoven, voor een professionele uitstraling bij elke gelegenheid.

Spreekgestoelte Zensyation met logobord

Bekijk ons voorbeeld van een A4-logobord op een Zensyation spreekgestoelte. Met dit veelzijdige logobord kunt u gemakkelijk het logo aan de voorzijde aanpassen door simpelweg het juiste A4-formaat logo achter het acrylglas te plaatsen. Voor extra flexibiliteit is er ook een optie beschikbaar waarbij de acryl frontplaat ontbreekt, om mogelijke schitteringen te voorkomen en uw logo helder en professioneel te presenteren.

Deuren & Lades
Met onze aanpasbare afsluitbare deuren kunt u belangrijke items gemakkelijk en veilig opbergen in uw spreekgestoelte. Of het nu gaat om documenten, elektronica of andere toebehoren.

spreekgestoelte Bandz met kastdeur optie

Bekijk hier een voorbeeld van de praktische afsluitbare deurtjes in ons podium Bandz. Deze handige functie biedt niet alleen veilige opslag voor uw benodigdheden, maar voegt ook een vleugje functionaliteit en elegantie toe aan uw podium. Bovendien kunt u als extra optie een handige legplank laten monteren, waardoor uw spullen georganiseerd en binnen handbereik blijven tijdens uw presentatie of optreden.

spreekgestoelte BoxNext met lade optie

Ontdek het elegante spreekgestoelte BoxNext, compleet met een handige afsluitbare lade. Deze slimme toevoeging biedt niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar ook praktische opbergruimte voor uw benodigdheden. Met de afsluitbare lade kunt u uw waardevolle items veilig opbergen, terwijl u tegelijkertijd een strak en opgeruimd podium behoudt.

Kabelmanagement en kabeldoorvoeren
Voor het aansluiten van een laptop of tablet bieden we diverse opties aan om dit eenvoudig te maken. U kunt kiezen voor een eenvoudige kabeldoorvoer, waarmee u uw eigen kabels door het spreekgestoelte kunt leiden. Voor nog meer gemak en een opgeruimde uitstraling kunt u ook gaan voor een complete oplossing, waarbij de stroomaansluiting en kabels al in het spreekgestoelte zijn geïntegreerd. Zo wordt het niet alleen makkelijker om uw eigen apparatuur aan te sluiten, maar blijft ook alles netjes weggewerkt.

IsertSpreekgestoelte Cable-managament

Bekijk hieronder een voorbeeld van ons geavanceerde kabelmanagement systeem, toegepast in ons model Isert en het spreekgestoelte Spietz. Dit systeem is uitgerust met pull-out kabels, waaronder HDMI, USB, LAN en een 3.5 inch audio jack. Daarnaast beschikt het over een stroomaansluiting en een kabeldoorvoer, waarmee u eenvoudig extra kabels of aansluitingen kunt realiseren. Met deze geïntegreerde oplossing blijven uw kabels netjes georganiseerd en uw presentatie professioneel.

Connectie paneel onderzijde spreekgestoelte Isert t.b.v. Isert

Ontdek de handige functionaliteit van ons spreekgestoelte, waarbij u gemakkelijk verbindingen kunt maken naar uw systeem via de geïntegreerde kabeldoorvoer in de bodemplaat. Hierdoor blijven uw kabels netjes weggewerkt en georganiseerd. Bovendien worden de connecties en stroomvoorziening zorgvuldig getest en gekeurd door onze specialisten voordat het spreekgestoelte wordt afgeleverd, zodat u verzekerd bent van een betrouwbare werking vanaf het eerste moment.

VPS Systeem
Een complete oplossing voor uw audio-, leesverlichtings- en oplaadbehoeften voor uw tablet of telefoon. Met onze geïntegreerde systemen geniet u niet alleen van hoogwaardige geluidsprestaties, maar ook van een optimale leeservaring en het gemak van het opladen van uw mobiele apparaten, allemaal binnen handbereik. Ervaar het gemak en de veelzijdigheid van het VPS-systeem voor een naadloze presentatie-ervaring.

VPS Connectie systeem Spreekgestoelten

Het innovatieve VPS-systeem is een totaaloplossing voor uw spreekgestoelte of presentatiemeubel. Dit systeem omvat een Shure Shockmount, een LED-leeslampje met aan/uit-schakelaar en een handig oplaadpunt voor USB-apparaten. Bovendien wordt het systeem geleverd met een ingebouwde voeding en een Powercon-stroomaansluiting, waardoor alles wat u nodig heeft binnen handbereik is. Daarnaast wordt er ook een XLR-aansluitpunt in het spreekgestoelte gerealiseerd voor het aansluiten van uw microfoon.

Stroom aansluitingen en kabels
U kunt eenvoudig extra kabels, contactdozen, verlengkabels en meer voor uw spreekgestoelte uit ons assortiment kiezen.  Met onze hoogwaardige producten bent u verzekerd van betrouwbaarheid en gebruiksgemak tijdens elke presentatie.

Onze stroomvoorzieningsopties voor spreekgestoeltes worden standaard uitgerust met powerCON® TRUE1 connectoren . Deze professionele connectoren zijn wereldwijd erkend en bieden zowel een ingang als uitgang, waardoor u moeiteloos meerdere voedingspunten kunt creëren. Bovendien leveren wij kabels in elke gewenste lengte en voor elk denkbaar nationaal of lokaal stroomsysteem, zodat uw spreekgestoelte altijd voorzien is van de juiste stroomvoorziening.  Hier meer details op de website van Neutrik

Beschermhoezen
Voor optimale bescherming van uw spreekgestoelte bieden wij op maat gemaakte beschermhoezen, waardoor uw spreekgestoelte altijd in topconditie blijft.

Op maat gemaakt hoes voor spreekgestoelte Spietz

Voor elk model spreekgestoelte bieden wij de mogelijkheid om een op maat gemaakte hoes te laten vervaardigen. Deze hoezen worden specifiek ontworpen om perfect te passen bij uw gekozen spreekgestoelte. Ze bieden niet alleen bescherming tegen stof en krassen, maar verlengen ook de levensduur van uw spreekgestoelte. Met onze op maat gemaakte hoezen blijft uw spreekgestoelte altijd in optimale staat.