Winship Cancer Institute Emory Midtown

Villa ProCtrl en onze USA reseller Empire Office werkte samen met ontwerpbureau HKS, Inc. om de 180.000 m² grote polikliniek te transformeren. Poliklinische faciliteit. Dit uitgebreide patiënten- en familiecentrum biedt orthopedische en ruggengraatzorg, fysiotherapie, beeldvorming, ambulante chirurgie, winkels, cafés en onderzoeksruimtes. Het Winship Cancer Institute in Emory Midtown is ontworpen om een uniek model van kankerzorg te leveren dat patiënten in het centrum plaatst van gespecialiseerde zorggemeenschappen die een brug vormen tussen ambulante en klinische zorg en die baanbrekend onderzoek integreren in preventie en behandelingen. Meer dan zes verdiepingen bestaan uit ondersteunende, privékantoren en werkplekken met producten van verschillende fabrikanten, waaronder Steelcase, Coalesse, Sitonit, 9to5 Seating, OFS en National Office Furniture. Met de visie van Emory in gedachten om een voorbeeld te zijn van transformerende praktijken en duurzame keuzes, was Empire Office verheugd om samen te werken en een milieuvriendelijke oplossing te ontwikkelen voor deze klant.

Samen met Office Empire realiseerden we het ontwerp van het Spreekgestoelte Rondo en leverden enkele tientallen voor dit project

Vooral de verkorte plank en afronding t.b.v. van het voorkomen van stoten in de voetplaat vallen hier op. Deze spreekgestoeltes worden niet als dusdanig ingezet maar meer als een Maitre d station of Mobile hospitality desk.

Ga naar hier het model in de Catalogus