Hanse-Office for Solufak


Voor Solufak’s klant Hanse-Office in Duitsland hebben we een op maat ontworpen project afgerond, waarbij ons standaard spreekgestoelte ‘Simp’ is geüpgraded met diverse klant specifieke voorzieningen. Dit maakt het spreekgestoelte niet alleen draadloos, maar biedt ook naadloze integratie met hun eigen microfoonsysteem. Met een speciaal ophangsysteem en aangepaste microfoonoplossingen, voldoet ons product volledig aan hun behoeften. Bovendien is het uitgerust met een handige powerbank, die niet alleen het leeslampje van stroom voorziet, maar ook apparaten zoals tablets en smartphones oplaadt.

Spreekgestoelte Simp vooraanzicht met logo van hanse Office voor Soluflak

Draadloos
In dit project wilden de klanten hun spreekgestoelte draadloos gebruiken, waardoor ze overal flexibel inzetbaar zijn. Om dit mogelijk te maken, is een Goal Zero Powerbank toegevoegd, die zowel de stroom levert voor het LED leeslampje als het opladen van een tablet of smartphone mogelijk maakt. Daarnaast is een houder voor een Sennheiser Tablestand 153-S-DW toegevoegd, samen met een aansluiting naar ons bestaande VPS systeem.

Lectern Simp voor Hansestad achteraanzicht voor Soluflak
Achteraanzicht spreekgestoelte Simp voor Soluflak

Het bovenaanzicht onthult het VP-systeem, met aan de rechterkant een geïntegreerde bekerhouder en aan de linkerkant een kabeldoorvoer. Het glazen plankje is bedoeld om papieren en andere benodigdheden voor de presentatie gemakkelijk binnen handbereik te hebben..

Logo and weblink naar Soluflak

Ga naar hier het model in de Catalogus